Vloerenlegger

U heeft na jarenlang intensief gebruik van uw vloer, besloten om een nieuwe twist aan uw huis te geven met andere bedekking. De meeste mensen denken dan aan tapijt. Maar met bedekking bedoelen wij alle soorten bekleding die geschikt zijn voor een vloer.

Een vloer vormt samen met de muren en plafonds de basis van uw interieur. Juist de details zoals mooie plinten en de afwerking  zijn erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat uw vloerkeuze door een vakman wordt gelegd.

Onze dienstverlening richt zich met name op het plaatsen van onder andere parket of laminaat vloeren maar ook het schuren of het renoveren van een oude vloer valt onder onze dienstverlening. Het is natuurlijk belangrijk dat dit door een betrouwbare partner wordt gedaan omdat een vloer een investering is voor een langere tijd.

Onze vloeren legger weet wat hij doet!

Wij willen deze relatie graag met u aangaan! Wilt u de komende jaren met  beiden voeten op een betrouwbare vloer staan, kijkt u dan eens verder op onze website. Wij informeren u zo volledig mogelijk over ons vak. Maar mocht het u aan zin, tijd of vaardigheden ontbreken  ….  staan wij voor u klaar.

Wilt u ook een prachtige vloer die door vakmensen wordt gelegd, zodat u blij kan zijn met het resultaat en dat u er lang van kunt blijven genieten? Vraag bij de Vloer-Concurrent een vrijblijvende vloer offerte aan en sta versteld van ons advies en aanbod.

Onze erkenning bij Bouwplaza: