Referenties van ons vloerenbedrijf

Eiken vloer

Na wat zoekwerk op google kwamen wij terecht bij vloerenbedrijf de vloer-concurrent.nl hun website was goed overzichtelijk en voorzien van een offerte formulier. Na dat wij dit hadden ingevuld namen ze contact met ons op om het werk te bespreken en een mooie prijs te maken. 5 weken later zoals gepland kwamen ze de vloer leggen en dit gebeurde in een dag , de volgende dag werd er geschuurd en gelakt. Helemaal top gedaan en lekker snel.
Bedankt voor de goede service Joost uit Velsen

Laminaat leggen

40 m2 laminaat gelegd super snel zeg
Gr . Ramond, Senna ,Joost de studenten

Vloeren leggen

Ongeveer 440 meter aan gietvloer moest er gelegd worden in de gymzalen van de hoge school in Nijmegen. Dit was een hele klus voor de vloeren legers van de vloer-concurrent dachten wij maar binnen enkele dagen waren ze al klaar en het zag er echt super strak uit. Jeetje wat zijn jullie snel
Gr Marco Bijster

Houten vloer schuren

Door slijtage had onze vloer doffe plekken gekregen, nu moest hij opnieuw geschuurd en gelakt worden. Wij hebben dit laten doen door de vloer-concurrent en met succes. Een van de weinige klusbedrijven die zijn diensten ook daadwerkelijk waar maakt! Het is echt als nieuw geworden en wij zijn er echt heel blij mee bedankt . fam Ree

Vloerenlegger

De vloerenlegger die bij ons in huis de vloer had gelegd was echt razend snel binnen een halve dag was hij klaar om 40 vierkante meter eikenhouten vloerdelen te plaatsen inclusief de plinten. Hellemaal super gedaan jullie zijn echt een aanrader.
Groeten Moniek uit Wassenaar

Heeft u een mening of zou u graag een referentie achter willen laten? Mail ons uw verhaal en wij plaatsen binnen 24 uur (na goedkeuring) op onze site.

Onze erkenning bij Bouwplaza: