Houten vloer schuren

Het schuren van een houten vloer of een houten vloer leggen is een vak. Bij het schuren van het parket wordt gebruik gemaakt van geavanceerde stofzuigers waarop de schuurmachines aangesloten worden zodat er stofvrij geschuurd wordt en de ruimte schoon blijft.

In het verleden was het zo, dat als je in de ruimte kwam waar de parketvloer geschuurd werd, je geen hand voor ogen zag. De bewoner van het huis was dagen bezig om het stof uit alle hoeken en gaten te verwijderen. Dat was veel werk en het risico bestond dat het stof neersloeg op de net gelakte vloer.

Wij schuren uw vloer met een stofzuiger die gekoppeld is aan een schuurmachine. Geen zakken meer, maar een filter die er voor zorgt dat er bijna geen stof in de ruimte komt. Dat is natuurlijk fijn voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers.

Het schuren van een houten vloer is een tijdsintensieve klus en voor de uitvoering hiervan is  kennis van zaken noodzakelijk. Het is namelijk belangrijk dat u goede voorbereidingen treft voor de start zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met een goede voorbereiding kunt u de gehele vloer in één keer schuren. U kunt dus binnen een korte tijd weer leven in de ruimte.

Een houten vloer schuren wordt dan ook vaak uitbesteed aan een van onze professionals omdat het dan snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Bij ons kunt u deze klus aan vakkundige handen overlaten zodat u zich kan focussen op uw carriere en/of uw gezin. Hier kunt u tevens meer informatie opvragen over het bijhorende kostenplaatje voor uw specifieke situatie.

Veel werk om houten vloer te schuren

Vaak laten de mensen de vloer opknappen als de woning bijvoorbeeld geschilderd en behangen is. Een vloer kan een echte blikvanger van de woning worden. Mits goed geschuurd en afgewerkt overeenkomstig uw wensen. Er zijn verschillende afwerking mogelijkheden van uw vloer. Op onze site treft u hier meer informatie over aan en op onze projectfoto’s krijgt u een indruk van hetgeen wij ook voor u kunnen betekenen. Wellicht dat u inspiratie opdoet.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan (via ons online offerte formulier) of neem contact op met ons kantoor. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: