Ondervloer aanbrengen

Onder iedere zwevend te leggen harde vloerbedekking, zoals een laminaatvloer, een lamel vloer (samengesteld/meerlaags) of een massieve parket vloer en bamboe vloeren, wordt een ondervloer gelegd.  Daarnaast geldt in Nederland een speciale norm voor contact geluidsisolatie, die opgesteld is door de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG).

In appartementen en bovenwoningen is een contact geluid verbetering van 10 DB verplicht. Iedere ondervloer heeft echter zijn eigen voor- en nadelen. Alleen de term ‘vochtwerend’ op de verpakking is niet voldoende. Om vocht indringing van onderaf te voorkomen is een goede vochtwerende folie nodig. Dit is zeker noodzakelijk in een nieuwbouwwoning en op de begane grond. Deze folie is los verkrijgbaar, maar is bij modernere onder vloeren geïntegreerd. Met het plaatsen van de juiste  zullen de stookkosten afnemen en u beperkt het geluidsoverlast tot een minimum.

Ondervloer aanbrengen voor geluid overdracht te beperken

Door een ondervloer te leggen, krijg je een egale ondergrond voor parket, vloerbedekking of laminaat. Afhankelijk van het materiaal isoleert een ondervloer bovendien tegen geluidsoverlast. Dricore ® is een gepatenteerd vochtscherm dat uw gezin warm en droog houdt.

Deze eenvoudige oplossing isoleert uw kelder, de bescherming van meubels, vloeren en elektronica tegen mogelijke schade. Dricore ® bevordert ook de kwaliteit van de binnenlucht, concreet om te ademen, waardoor het potentieel voor schimmel en meeldauw geminimaliseerd wordt.

Benieuwd geworden naar onze tarieven. Vult u dan op onze website een offerte formulier in en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw wensen. Aan de hand van uw gegevens zijn wij in staat een prijsoverzicht voor u samen te stellen.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: