Beton vloer storten

Beton heeft zich bewezen en staat voor kracht, duurzaamheid en kosteneffectiviteit voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder vloeren, loopbruggen, patio’s en opritten. Betonnen vloeren zijn te vinden in een verscheidenheid van instellingen, om kelders te verbouwen ,voor extra leefruimte. Een beton vloer in een woonhuis is vaak bedekt met tapijt, vinyl of andere vloer materialen.

Voor buiten oppervlakten, zijn materialen zoals leisteen, graniet, of baksteen populair.  Een steeds populairder alternatief voor de beton vloer is om de ondergrond zowel decoratief als functioneel te zien. Een beton vloer kan worden behandeld met kleurstoffen om een rijke verscheidenheid van tinten en texturen te creëren. Het is zelfs mogelijk een marmer look na te bootsen.

Vloer laten storten van beton per m3

De levensverwachting van betonplaten zullen veel groter zijn dan die van de vloer materialen die vaak gebruikt worden om ze te bedekken. Als de uitstraling van natuurlijke materialen bij u de voorkeur heeft, kan een plaat worden aangebracht om het uiterlijk van leisteen of graniet, compleet met subtiele kleur nuances, oppervlaktestructuur, en echte specie aan te brengen om de gevormde verbindingen tussen tegels te creëren.

U leest het, bij het storten van het beton komt nogal wat kijken. Niets voor niets is het een vak apart. Door de lange levensduur, de verschillende afwerking methodieken en het gemak in onderhoud wint de betonnen vloer de laatste jaren aan populariteit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, vult u dan het offerteformulier in en binnen maximaal twee werkdagen heeft u een kostenindicatie in huis. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: