Plinten op maat

Als uw vloer éénmaal ligt is de afwerking van de vloer …. de kers op de taart. De overgang van de vloer naar de muur kan het best worden  gecreëerd met mooie plinten. Tegenwoordig zien we het gebruik van hoge plinten toenemen. De meeste plinten zijn gemaakt van MDF en zijn overigens uitstekend geschikt om electriciteitsdraden achter te verbergen.

Qua Plinten levert de Vloer-Concurrent onder andere MDF plinten in 37 profielen, eiken plinten in 37 profielen, grenen plinten, eiken fineer plinten, walnut plinten, maple plinten, ash plinten (een zeer populair alternatief voor eiken plinten), beuken plinten, redwood plinten, kersen plinten en sapele plinten (een zeer populair alternatief voor mahonie plinten, aangezien mahonie tegenwoordig bijna onmogelijk is om te produceren).

Met op maat gemaakte plinten is uw vloer helemaal af

Tevens heeft de Vloer- Concurrent een enorm breed scala aan dado rails (ook in elk profiel toe te voegen aan uw plinten) evenals eiken dado rails of mdf dado rails, bij de vloer-cuncurrent is het allemaal mogelijk. Neem gerust contact op voor informatie ook voor goedkope laminaat kunnen we u goed op weg helpen.

Als u behoefte heeft aan een kostenindicatie vult u dan het offerteformulier zo uitgebreid mogelijk in. U kunt zich voorstellen dat het vooral belangrijk is dat u vermeldt hoeveel meter u aan plinten nodig heeft en de hoogte van de plint naar keuze.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: