Grindvloer kosten

De Vloer-Concurrent heeft ervaring met het leggen van een grindvloer en heeft bij vele bedrijven en particulieren naar uitermate tevredenheid een dergelijke vloer gelegd. De vloer-Concurrent biedt een grindvloer aan in uw specifieke wensen om hier jarenlang plezier aan te beleven. Er zijn vele voordelen aan het kiezen voor een grindvloer, zo kan deze naadloos worden gelegd.

Tevens is een grindvloer gemakkelijk schoon te houden en is bijzonder slijtvast. Nog een voordeel is dat er vele kleur en/of kleurencombinaties mogelijk zijn. ¬†Een grindvloer is over praktisch alle oude vloeren heen te leggen en deze vloer voelt uitermate comfortabel aan. Wist u trouwens dat deze vloer uitstekend gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Zoals u leest ….. alleen maar voordelen!

Grindvloer leggen voor de laagste kosten

Door het esthetisch karakter in combinatie met de hoge slijtvastheid worden onze vloeren steeds meer toegepast als decoratieve vloer afwerking in o.a. woningen, winkels, kantoren, kantine, horecagelegenheden en kapsalons e.d.

Samen met u wordt gekeken naar uw vloer-wensen, zodat wij deze in vervulling kunnen laten gaan. Onze vakmensen werken accuraat, snel, zijn professioneel en werken vooral netjes. Vraag bij ons een offerte aan en ontdek onze lage prijzen! Ook voor linoleum vloeren of terrazzo vloeren kunt u bij ons terecht. Na ontvangst van uw offerte aanvraag heeft u binnen maximaal twee werkdagen zicht op de kosten. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: