Houten vloer leggen

Hoewel ze misschien op het eerste gezicht lijken op een laminaatvloer, biedt een houten vloer kwaliteit en rijkdom die niet kunnen worden geëvenaard door de door de mens gemaakte materialen. Een houten vloer vult uw kamer of bedrijfspand met een koninklijke elegantie en uiteindelijk een langer behoud dan een ander type vloer.

Als u overweegt om een houten vloer te kiezen heeft u een paar verschillende opties zoals : Massief hout (denk hierbij ook aan eiken vloeren of hardhout) of parket, onvoltooide of vooraf  bewerkte,vlak afgewerkte houten vloeren. Of misschien denkt u aan een klik en lock houten vloer. Maar ook goedkope houten vloeren leggen wij voor u.

In het verleden werd bij het leggen van een houten vloer gedacht aan een omslachtig proces van spijkeren en lijmen, maar vandaag de dag zijn veel houten vloer producten verkrijgbaar in een klik en lock ontwerp voor een eenvoudigere montage. Klik, klak ….. klaar.

Meer informatie over een houten vloer en het leggen hiervan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze tarieven voor het leggen van de vloer van uw keuze. Surft u ter inspiratie nog verder op onze site om meer informatie te krijgen over bijvoorbeeld een vloer schuren of onze  houten vloeren prijzen! Wij hopen uw offerteformulier binnen afzienbare tijd te mogen ontvangen. Veel plezier met het surfen over onze site en het bestuderen van onze foto’s.

Onze erkenning bij Bouwplaza: