Gietvloer kosten

Binnen de strakke architectuur zijn giet vloeren alom geliefd. Deze vloer oogt strak en puur en is dan ook perfect voor een minimalistisch interieur.
Er zijn twee soorten giet vloeren op de markt, de cementgebonden en de in kunststof gegoten vloer. Nieuw aan deze vloer zijn de trendy kleuren en instrooisels.

Een giet vloer is  een redelijk elastische vloer, waardoor deze tevens goed geluiddempend is. Door de dichtheid van het product is het ook geweldig goed schoon te maken. Gewoon met een vochtige doek met het daarvoor bestemde schoonmaakmiddel. Erg gemakkelijk in onderhoud. Door deze eigenschappen is een gietvloer uitstekend toe te passen in een badkamer of keuken.

De kosten van een gietvloer zijn per m2 berekenbaar

Wilt u ook een gemakkelijke mooie geluiddempende vloer? Vraag bij ons een offerte aan en ontdek onze spetterende prijzen! Als u ons offerte formulier zo uitgebreid mogelijk invult, ontvangt u binnen maximaal twee werkdagen een kostenspecificatie. Surft u anders nog even verder over onze site. U treft veel informatie aan over de verschillende soorten vloeren. Wellicht doet u nieuwe inspiratie op.

Onze erkenning bij Bouwplaza: