Epoxy vloer leggen

Van uw gietvloer wilt u jarenlang plezier hebben. Daarom vervaardigen wij onze gietvloeren van epoxy. Deze hoogwaardige kunststof is bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Een gietvloer van epoxy is slijtvast en blijft jarenlang mooi. Daar komt bij dat uw gietvloer heel gemakkelijk is in het onderhoud. Dat is te danken aan een andere eigenschap van epoxy: het is vloeistofdicht. Reinigen met een zachte borstel en dweilen: meer onderhoud heeft uw gietvloer niet nodig! Zoals u leest ook prima geschikt voor gebruik in de badkamer of keuken.

Het kiezen van urethaan of epoxy vloeren betekent dat u er voor kiest om uw betonnen vloer te beschermen. Dit is een beslissing die niet alleen de esthetiek van uw ruimte verbeterd, maar ook uw kosten zal besparen voor de komende jaren. Waarom? Omdat dergelijke vloeren een bescherming voor uw vloer is.

De vloer is beschermd tegen chemische corrosie, slijtage en beschadiging. Het verminderd uw vloer onderhoud, schoonmaak kosten en hetgeen wat eventueel vervangen zou moeten worden. Urethaan en epoxy vloeren verhogen ook het licht reflectiviteit met maximaal 300% die de ruimte zullen opvrolijken en verbeteren.

Vloer leggen van epoxy voor de laagste prijzen!

Smaak is zeer persoonlijk.  Met de keuze voor uw vloer laat u zien hoe u in het leven staat. Uw idee over de ultieme uitstraling vertalen wij graag naar uw eigen unieke gietvloer.
De keuze van de kleur is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom hebben wij een bijzonder breed kleurengamma samengesteld. Zit uw kleur er toch niet bij? Dan maken wij die kleur. Gewoon, om uw dromen waar te maken! De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters en de keuze die u maakt qua kleur en eventueel motief.

Omdat wij in de loop der jaren een scherp inkoopbeleid hebben gecreëerd profiteert u daar als klant uiteraard direct van mee. Verder werken onze mensen accuraat, snel en professioneel. Surft u verder over onze website om meer ideeën op te doen over ons aanbod in vloeren. Wij hopen u in ieder geval snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: