Marmeren vloer prijzen

Voordelen van een marmeren vloer zijn tijdloze visuele aantrekkingskracht, duurzaamheid en het gemak van schoonmaken en onderhoud. Nog een bijkomend voordeel van een marmeren vloer is dat de vloer in de hitte van de zomer een natuurlijk verkoelend effect heeft op uw huis. Daarnaast voelt de vloer heerlijk glad aan, waardoor u bijvoorbeeld op blote voeten kunt lopen.

De kwaliteit en afwerking van het marmer is zeer hoog en als gevolg van de variatie van verschillende natuurlijke patronen van aderen door de stenen, is er een grote verscheidenheid om uit te kiezen. Marmer is vanzelfsprekend natuursteen. Het reinigen van de vloer is echter zeer gemakkelijk en u kunt zonder enige problemen de vloer dweilen met water, eventueel met milde, bleek vrije, niet bijtende en pH-neutrale schoonmaakmiddelen.

Meer informatie over marmeren vloer, de prijzen en het leggen

Een marmeren vloer heeft kenmerkende eigenschappen. Een dergelijke vloer heeft attractieve kleurschakeringen en aders, maar ook de kristalstructuur is kenmerkend. Een marmeren vloer kunt u vooral tegenkomen in de kleuren wit, beige, creme en grijs, maar zijn ook leverbaar in het rood of het roze. Marmer is een echt natuurproduct en is ontstaan door een metamorfose van kalksteen. Dit zorgt er ook voor dat elk stuk marmer er anders uit kan zien.
Wij hebben diverse soorten marmer in ons assortiment zitten, waardoor u altijd de geschikte keus kunt maken.

Een marmeren vloer is makkelijk voor u om te onderhouden. U kunt de vloer stofzuigen en dweilen en het vuil is verdwenen. Omdat de vloer gemêleerd is, is vuil er niet zo gauw op zichtbaar. Daarnaast kunt u er voor kiezen uw vloer te laten voorzien van een laag impregnering, waardoor uw vloer bestand is tegen de meest voorkomen vlekken.

Let er wel op dat marmer kalkhoudend is en dus gevoelig voor zuren is. Indien dit niet direct verwijderd wordt kunnen er vlekken ontstaan in uw vloer. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de reiniging- en onderhoud middelen die u voor uw marmeren vloer kunt gebruiken. Nadelen van een vloer van marmer zijn er bijna niet, indien professioneel gelegd zal de vloer een extreem lange levensduur genieten, in tegenstelling tot keramische stenen die relatief snel verkleuren.

Kiest u voor een vloer, gemaakt van marmer? Vult u het offerteformulier zo volledig mogelijk in en binnen maximaal twee werkdagen ontvangt u van ons een kostenindicatie.

Onze erkenning bij Bouwplaza: