Linoleum vloer prijzen

Lijnolie, hars, kurk, jute, hout meel, kalksteen en natuurlijke kleurstoffen maken het mooie product Linoleum. Belangrijke eigenschappen: vooral duurzaam, maar ook mooi, decoratief en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is een linoleum vloer erg gemakkelijk in onderhoud en daardoor weer erg hygiënisch en vooral in trek bij huishoudens die uit meerdere personen bestaan en mensen met huisdieren.

Een ander voordeel is dat het een goede geluid demping en een goede vocht bestendigheid heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende dessins, verschillende kleuren en verschillende slijtvastheid gradaties. Wat inhoudt dat je voor bijvoorbeeld een bedrijfspand een stevigere kwaliteit gebruikt dan bij gebruik in een huiskamer.  Dan is het materiaal ook nog eens erg duurzaam, na gebruik is de vloer volledig biologische afbreekbaar.

Meer informatie over een linoleum vloer en de prijzen

De keuze is enorm maar wij kunnen u goed helpen bij het uitkiezen van de juiste linoleum soort en bij het leggen van de vloer. Wilt u hulp bij het uitzoeken van uw vloer? Vul dan zo snel mogelijk het offerte formulier in en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk bericht. Met de Vloer-Concurrent, weet u waar u aan toe bent.

Onze erkenning bij Bouwplaza: