Laminaat vloer

Voor mensen met een wat smallere beurs is er ook ontzettend veel keus, met name in laminaat. Een echte houten vloer is niet alleen duurder in aanschaf maar heeft ook eens in de zoveel jaar onderhoud nodig. Dan hebben we het over schuren en afwerken overeenkomstig de wens van de klant. Overigens zijn dit soort vloeren bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden. De laminaat vloer kent bijna iedereen en deze vloeren zijn er in verschillende motieven en kleuren. In het laminaat worden de verschillende houtsoorten nagebootst. Zo heb je white wash, grenen, kersen , beuken, mahonie, eiken, wengé en nog veel meer. Vaak worden zelfs de knoesten die in het hout zitten hierin verwerkt.

Bijna altijd zijn dit soort vloeren voorzien van een kliksysteem, hierdoor wordt de vloer mooi gelegd en zijn de naden vrijwel onzichtbaar en lijkt het of u echte houten planken heeft liggen.

Nieuw binnen het assortiment, zijn de laminaat tegels. Deze zijn te verkrijgen in diverse soorten en zelfs met een nagebootste houtnerf.

Meer informatie over een laminaat vloer

Met laminaat kun je alle soorten vloeren creëren voor elk soort interieur. Mede door de veelzijdigheid van dessins en vormen kan iedereen zich hierin vinden. Wilt u een mooie laminaat vloer laten plaatsen? De Vloer-Concurrent legt deze met vakkundigheid en zorg, zodat u lang van uw vloer kunt genieten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u ook nog eens verrassen door de lage prijzen. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: