Siergrind vloer

Enorme sterke en slijtvaste vloeren zijn grind vloeren en gietvloeren. Grind vloeren hebben over het algemeen een nonchalante uitstraling en zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.
U kunt kiezen voor de echte grind korrel die respectievelijk klein is, maar er is ook een mogelijkheid tot kiezels. Deze laatste hebben een meer uitgesproken uitstraling.

Tevens kunt u tegenwoordig ook kiezen voor de marmerstone. In een omvattende term noemen we deze vloeren siergrind.
De naam is te danken aan de overweldigende mogelijkheden met kleur en motieven. Wij binden het grind ter plekke met specie en strijken dit strak uit. Zo krijgt u een mooie strakke egale vloer. U kunt dan kiezen of u de vloer zo laat of dat u deze laat coaten. Coaten houdt in dat de vloer geseald wordt met een toplaag die de vloer vloeistofdicht maakt. Dit is ideaal voor badkamers en vochtige ruimten.

Wanneer u de vloer niet laat behandelen is het belangrijk dat u wekelijks goed stofzuigt en eenmaal per jaar de vloer nat te reinigen, het liefste met een scrobmachine. Hierdoor houdt u de vloer goed schoon.

Siergrind kan op elke egale, niet van vorm wisselende ondergrond worden aangebracht. Het aanbrengen van een siergrind vloer is absoluut vakmanschap en dat kunt u dan ook het beste aan een vakman overlaten.

Meer informatie over het leggen van een siergrind vloer

Een geluk is dat u hier bij de Vloer-Concurrent de vakman heeft gevonden, die deze schitterende vloer voor u kan leggen en u nog kan adviseren over wat het beste is in onderhoud en eventueel qua kleur mogelijkheden.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: