Pvc vloer prijzen

Een PVC vloer is een soort kunststof vloer die veel mensen gebruiken om hun huizen een minimalistisch aanzicht te geven. Het heeft een strakke, moderne uitstraling en is populair geworden door de kosten-effectiviteit en duurzaamheid. Vloeren zoals hout en marmer zijn gemaakt van natuurlijke materialen, maar een pvc vloer is gemaakt van synthetische plastic genaamd Polyvinylchloride. De installatie is eenvoudig met de commerciële vloeren.

Een pvc vloer is betaalbaar, waterbestendig en zeer duurzaam. Door haar synthetische aard, is pvc vloer bedekking ook meer klantgericht dan natuurlijke of commerciële vloeren. In tegenstelling tot sommige natuurlijke vloeren zijn vele gemeenschappelijke reiniging opties niet aanbevolen voor pvc vloerenbedekking. Wax oplosmiddelen zullen de polijstlaag beschadigen tot aan het oppervlak. Om uw pvc vloer in optimale conditie te behouden dient u uw pvc vloer regelmatig te stofzuigen en opnieuw te polijsten.

Meer informatie over pvc vloer prijzen en het leggen

PVC is een soort vinyl, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. De vloeren die redelijk nieuw te noemen zijn in de privesector komen uit de projectwereld, waar het al jaren de keuze is voor vele gebouwen waar veel mensen komen, de vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur.

Deze voorwaarden legden de basis dat het nu de vloerkeuze is voor vele particuliere woningen. Ook de prijs is vriendelijk te noemen, zeker in verhouding tot gewoon Vinyl of een andere vergelijkbare vloer. U krijgt zoveel meer, voor weinig meer geld dat een overweging op zijn minst aan de orde moet zijn.

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Er worden behoorlijk strenge eisen gesteld aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig zijn. Vloerverwarming is overigens voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over het gebruik van pvc vloeren. Benieuwd geworden naar de kosten? Vult u dan ons offerte formulier in en binnen maximaal drie werkdagen heeft u een kosten specificatie in huis.

Onze erkenning bij Bouwplaza: