Parket Vloer

Eigenlijk is parket is een verzamelnaam voor vele soorten hardhouten vloeren en omvat alle mogelijke variaties qua kleuren en dessins. Parket wordt bijna altijd in een patroon gelegd. Voorheen hoorde je veel over visgraat motieven en de tapis gelegde parket vloer. Maar vergeet het stroken parket niet, dit geeft nog steeds de authentieke uitstraling aan parket zoals we het gewend zijn en vindt je vaak nog in historische panden.

Maar de tijd heeft niet stil gestaan, er komen steeds meer soorten vloeren op de markt, om een voorbeeld te noemen de “waterproof” parket vloer. En er verschijnen ook steeds meer soorten op de markt. Neem maar de stoere houten vloeren, met name zoals bourgogne, herberg en scheepsdek krijgt u direct een goed idee over de uitstraling van deze vloeren.

Een parket vloer moet je laten leggen

De parket vloer is fraai, duurzaam en geeft nog steeds een warme uitstraling aan uw interieur. Voor de mooiste parketvloeren en het leggen ervan kunt u de Vloer-Concurrent inschakelen. Heel simpel door geheel vrijblijvend het offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en krijgt u de vloer van uw dromen. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: