Bamboe vloeren

Bamboe vloeren zijn exclusief en bijzonder milieuvriendelijk.  Massieve  vloeren zijn bij ons  tegen een lage prijs verkrijgbaar. De vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen of u kunt het door ons laten doen. Het is een grassoort die binnen 5 jaar volgroeit. In China zijn plantages aangelegd om bamboe te kweken voor de verwerking tot houten vloeren. Een perfect alternatief voor het kappen van bomen uit oerbossen en regenwouden. Wel zo milieubewust.

Het is een ecologisch perfect, origineel- en natuurlijk product dat een plaats in uw woning verdient. Juist de kap is het belangrijkste milieuargument en dat maakt het materiaal zo uniek. Elk jaar maakt de moederplant meerdere nieuwe stammen aan die in enkele maanden tot volwassen hoogte uitgroeien. Elke stam heeft ongeveer 5 jaar nodig om voldoende uit te harden.

In een volwassen plantage kunnen elk jaar deze 5 jaar oude stammen worden geoogst, zonder dat de omvang van het bos achteruitgaat. Juist door deze eigenschappen mag bamboe niet ontbreken! Bamboe is één van de snelste groeiers ter wereld. Zijn capaciteit om zichzelf te vernieuwen maakt bamboe tot een onuitputtelijke bron. Met een bamboe vloer kiest u voor kwaliteit én duurzaamheid. Daarnaast is een dergelijke vloer bijzonder hard.

Bamboe vloeren vergelijken is niet nodig!

Voor vloeren en de prijzen vergelijken hoeft u bij ons niet bang te zijn! Bamboe is er in drie kleuren: naturel (licht), caramel (middelbruin) en thermo (donkerbruin) De vloer kan ook een andere kleur krijgen door een gekleurde lak- of olielaag. Het uiterlijk van vloerdelen kan – los van de kleur – ook verschillend zijn. U leest het, bij ons is veel mogelijk.

Wij kunnen ons overigens voorstellen dat door het grote aanbod in verschillende vloeren voor u verwarrend kan zijn. Er zijn zoveel opties. Vandaar dat wij u adviseren

Voor bamboe vloeren bent u ook bij de Vloer-Concurrent aan het juiste adres . Surft u daarom nog verder over onze website, doe inspiratie op en vraag bij ons een offerte aan. Wij zullen u niet teleurstellen.

Onze erkenning bij Bouwplaza: